Trendiga och snygga naglar!

Att se bra ut och känna sig fin är viktigt för att vi ska må bra med oss själva. Att vi helt enkelt känner oss trygga med oss själva, på insidan såväl som utsidan. För alla har vi nog en, eller kanske två, specifika saker som vi verkligen vill fixa. Och en del saker är vanligare än andra, det är vi nog överens om. Idag ska vi därför tipsa om något som många, många tycker är väldigt viktigt för att de ska känna sig trygga med sig själv. Vi pratar självklart om naglar!

Att säga att fina naglar göratt man mår bra är kanske till att överdriva, för visst är det inte ett par fina, långa naglar som gör att vi får bra självförtroende egentligen. Men det kan faktiskt hjälpa en en liten bit på traven! För om det är något specifikt som man verkligen tycker om och som man känner sig naken utan, som exempelvis långa eller målade naglar, då ska man såklart ha det! Varför utmana ödet, liksom? Låt oss därför gå igenom några av de trender som varit, och kommer att komma, när det handlar om att ha riktigt fina naglar som man kan känna sig stolt över.

  • Trender inom nageldesign varierar hela tiden. Det som är inne en säsong är ute nästa, precis som med mycket annat. På sommaren detta år har det varit pastellfärger för hela slanten! För även om det till sommaren brukar vara ljust och färgglatt, har det till exempel året innan varit neon som gäller. Men nu har det varit pasteller som har gällt, och gärna så ljusa som möjligt. Visst känner ni igen er?
  • På vintern däremot är det inte helt oväntat mörkare färger som är det bästa alternativet. Förra säsongen bar många grått och taupe, en lite brunaktigare grå färg, som kunde synas på mångas naglar. Ett neutralt men samtidigt speciellt lack. Denna höst är det dock dags för att lägga taupe på hyllan, och istället återvända till en klassisk hösttrend. Nämligen de bäriga färgerna! Mörka körsbär, hallonsylt och blåbärspaj är alla färger som passar ypperligt nu i höst.
  • Att ha glittriga naglar är en trend som aldrig tycks försvinna. För även om färger förändras så vill vi alla alltid ha naglar som glittrar, det är helt enkelt bara superfint och man kan inte riktigt stå emot det, även om man ibland kanske vill. Att ta bort ett glitterlack från naglarna är nämligen rätt tufft, men alla gånger värt det! Finare händer kan man inte få.

För den som vill ha riktigt fina naglar är det alltid ett tips att klicka in sig på http://fyndiq.se/halsa-skonhet/naglar/nageltippar/ för att fynda riktigt billiga och snygga tippar till naglarna! Tippar är nog det enklaste sättet till att snabbt få fina naglar som man känner sig fylld av självförtroende med sina fina och fräscha händer! Fyndiq är för övrigt ett tips när det kommer till mycket då de har billiga produkter inom alla kategorier, gilla dem på Facebook för att hålla koll på vad som händer hos dem!