String, boxer, hotpants eller naket

Smaken är som baken som det så fantastiskt heter. Och detta gäller även när det kommer till att välja vad vi vill ha på oss som ligger närmast huden. Alla som säger att det inte spelar någon roll om det finns en spetskant på trosan eller vad det bär för BH har aldrig burit ett par riktigt snygga underkläder. Även fast ingen annan kan se vad du har på dig så bara att du själv har vetskapen om vad som döljer sig är spännande nog. Det kan få dig att få ett ökat självförtroende och en inre kraft. Tror du oss inte? Prova, surfa in på Snyggunder.se och lägg ner något du normalt inte skulle köpa i varukorgen. Om du sedan inte känner någon skillnad kan du gå tillbaka till dina bomullstrosor och leva lycklig livet ut.

Tvätta innan användning

Är du dålig på att tvätta frukten du köper i affären? Ja, där är du med största sannolikhet även dålig på att tvätta dina nya underkläder innan du använder dem för första gången. Enligt en artikel i DN kan du läsa om dumma kemikalier som finns i våra kläder, och den stora vikten av att det är bra att tvätta dem innan du sätter dem på din kropp. Även om detta kan ge skräck så ska du tänka på att det finns mer eller mindre kemikalier i allt. Vill du vara på den säkra sidan bör du bosätta dig i skogen, jaga din mat och använda djurpäls som kläder. Vilket de flesta inte vill.

Så, ta en till på snygga underkläder och se hur ett par sexiga trosor kan vända upp och ner på dig värld. Här kommer en liten inspirationsvideo från den heta modeshowen.