Smycken för alla!

Fina smycken är alltid roligt att ha på sig, för vem älskar inte att känna sig lite extra fin till vardags med ett riktigt snyggt halsband? Ett smycke som många nog har som favorit är kanske inte helt oväntat ens förlovningsring, eftersom den betyder så mycket! Många kollar gärna in Gunnar Fahlströms vigselringar för att visa sin kärlek med, och med tanke på hur fina de är så är det inte så konstigt. Men en vigselring är inte alla gånger allting som vi vill bära, utan det finns ju så himla många snygga smycken som passar ihop med en fin vigselring. Nu i höst så är det såklart en viss trend som syns, såhär skriver man om det på gp.se:

På accessoarsidan finns en uppsjö av saker. Karina pekar på skärpet som ett viktigt tillbehör i höstens garderob. Sätt det utanpå kavajen eller rocken och dra till.
– Till den damiga looken är det fint med ett snyggt pärlhalsband, men det kan lätt bli tantigt med stort minus. Kanske bättre att våga satsa på större smycken. Märket Marni har fina och det finns många billiga kopior om man tycker det är för dyrt, säger Karina Ericsson Wärn. (Läs resten av artikeln om höstens mode här).

Accessoarer och smycken är alltid roligt, i och med att de är små ting men kan göra väldigt mycket för ens klädsel. Nu i höst finns det massor av fint i butikerna, det gäller bara att inte gå helt banans och inte ens tänka på att det ska passa någorlunda bra med sin vigselring också. Den är trots allt det viktigaste smycket av alla!