Höstens trendiga naglar

Naglar är något som ständigt är på tapeten, och det är alltid trendigt att ha dem fixade, det varierar bara om hur de ska se ut! Så beroende på säsong, år och så vidare så är det alltså olika typer av smyckande av nageln som gäller, och om man vill vara trendig så gäller det helt enkelt att hänga med i svängarna, när det kommer till naglar kan det nämligen gå snabbt! För när man i somras helst målade naglarna i ljusa pastelliga färger och knalliga neonfärger så får man ställa undan dem för säsongen, för nu är hösten här med sina trender. Låt oss därför ta upp tre punkter med tre av höstens stora trender när det kommer till snygga nagellack!

  • Så kallat bäriga färger är något som ofta är inne på hösten, även om det varierar lite från år till år. Men nu är det alltså tillbaka, och kanske hetare än någonsin! Med bäriga färger innebär det helt enkelt att ens lack har lite samma färg som ett bär, gärna som det ser ut på insidan. Tänk lingon, blåbär, svarta vinbär och mörka, mogna hallon när du ger dig ut på jakt efter höstens lack!
  • Svart är en färg som inte alla trivs i på naglarna, eftersom de kan tycka att de får en lite för rockig stil då. Men nu är det dags att tänka om! Svart är snyggare är någonsin förr i höst. På kläder, på skor, på väskor, och på naglarna! Ju mer svart desto mer rätt är man, och ingen har en tanke på rock när de målar sina naglar i en nattsvart färg. Det är mode, helt enkelt!
  • Något som också många gillar till hösten är att ha lite ner ”nude” naglar. Under sommaren är det vanligt att man smyckar sina naglar med starka och lysande lack i regnbågens alla färger, så när hösten knackar på dörren kan man helt enkelt vilja pausa från nagellacket ett tag. Ett tips för den som är trött på färger men ändå vill ha trendiga, målade naglar är att välja färger som taupe och grått! Snyggt men diskret, och trendigt!