Från långt till kort

Vi var många som höjde på ögonbrynen här om dagen när nyheten om att Beyoné Knowles, den fantastiska artisten med den stora rösten – klippt av sig sitt fantastiska hår. Det hår som miljontals kvinnor drömmer om att ha, och miljontals män drömmer om att vakna med, är nu ett minne blott.

Istället för långa lockar har hon nu en kortklippt frisyr med bara några centimeter att leka med. Det måste kännas otroligt konstigt för superstjärnan att inte längre kunna slänga med sitt hår, för visst är det väl så att henne lockar är hennes look, och när hon dansar runt är det lockarna som ger henne det lilla extra. Och visst, hon är fortfarande brutalt vacker, och hennes talang går långt längre än hennes toppar – men det måste ju kännas konstigt? Antagligen kommer superstjärnan att, om några veckor, återkomma med sina långa fantastiska lockar. Skillnaden är att vi då kommer att veta att det är löshår som faller ner över hennes axlar, och inte hennes riktiga hår. Vad det gör för skillnad är ju aningen oklart, eftersom det är otroligt många som använder sig av löshår och det är perfekt när man inte kan få till det där stora håret som alla drömmer om. Men det tokiga är ju att hon, Beyonce, faktiskt kan ha sådant hår utan hjälp från löshåret – och så går hon och klipper av det? Ja, nog är man förbluffad.

Andra kändisar i kort hår

Sen har ju faktiskt andra stjärnor också gjort samma sak och klippt av sig håret, men de har ju inte haft  samma volym som Beyoncé. Och även om Queen-B är snygg i kort  hår också, så är nog kändisar som Halle Berry och Sinad O’Connor snäppet snyggare i kortklippt. Sen har ju inte dessa brudar som sagt samma hår som Beyoncé och det kanske hade varit en annan sak om de haft det, vem vet?