Fixa drömgarderoben!

Att ha fina saker i sin garderob och så vidare är det nog många som har. Vad de är spelar mindre roll, bara man känner att man har ett fint smycke, fina kläder eller liknande som man kan ta på sig, och helt enkelt känna sig fin. Det finns i princip inget bättre! Men att ha en garderob fylld av fina saker, kläder såväl som skor och accessoarer, är inget man får gratis. Det tar tid att bygga upp en garderob som man älskar!

Att gilla vad man ser när man öppnar dörren till sin garderob är en känsla som, dessvärre, inte alla känner igen sig i. För även om skor, kläder och så vidare alltid är bra grejer att ha så betyder inte det att vi känner oss riktigt fina i allt som vi äger. Och det är inget konstigt med det, ofta så förändras vår stil på ett eller annat sätt allt eftersom livet förändras, och saker som man älskade för några år sedan är något vi nu gömmer längst in. Det tar med andra ord lång tid innan vi kan känna oss till hundra procent nöjda med vad vi har där hemma, och att aldrig få klädpanik. Något som nog inte ens händer för alla, även om många brukar hitta hem stilmässigt när de blir så att säga vuxna. Men man måste ändå jobba för att få en bra garderob, så låt oss ta upp tre punkter som är bra att ha i bakhuvudet när man ska köpa kläder. Tips som man aldrig riktigt kan få tillräckligt många av!

  • Att investera i ordentliga basplagg, det vill säga inte det allra billigaste som håller i tre tvättar utan något i bättre kvalitet från ett märke eller en affär som man vet brukar ha bra grejer är ett första, bra steg till en bra garderob. När man väl fått det så kan man fylla på med trendiga plagg som man gillar för stunden, i princip vilken kvalitet som helst. En vit t-shirt vill man ha för evigt, men en leopardmönstrad, veckad kjol håller inte år efter år, stilmässigt.
  • Ett bra tips är alltid att hålla utkik efter bra grejer på rea, om det finns erbjudanden och så vidare. Eller att till exempel klicka in sig på Kampanjjakt! Där kan man hitta massor av bra rabatter och kampanjer för skor och kläder, och massor av andra saker, som man alla gånger uppskattar. Ofta är det sådant som gör att man har råd att beställa hem två tröjor istället för att nöja sig med en.
  • Man ska akta sig från att slänga en massa. Dels för att det är slöseri på världen, det är bättre att ge bort eller sälja, men också för att man aldrig vet om man kommer gilla plagget senare i livet igen. Alla har nog eller har haft en tröja, ett par byxor eller liknande som de älskar, men slutligen tröttnat på. Gör dig inte av med det! Förr eller senare kommer ni nog hitta tillbaka till varandra.